MEDARBETARE

Susanna Svärdh Elofsson
Grundare, ansvarig lärare


Min första kontakt med Yoga var i 17-års åldern och det var just Iyengarmetoden. Sedan då har Yogan alltid funnits i mitt liv, i perioder mer och mindre närvarande. Med tiden fördjupades mitt intresse och jag började sedermera en lärarutbildning för Monica Haar. Sedan 2012 har jag undervisat och idag har jag ynnesten att på heltid ägna mig åt Yoga. Varje fördjupning i ämnet gör mig bara mer övertygad om Yogans dignitet och kraft. Jag är så tacksam att jag fick komma i kontakt med Yoga i så ung ålder och att jag får spendera en sådan stor del av min tid med att förkovra mig i detta ämne.

Suasanna är Certifierad Iyengaryogalärare,
Junior Intermediate I

Linda Fidler

Linda Fidler
Yogalärare


Linda är barnmorska och massageterapeut. Hon började praktisera Iyengaryoga 1998 hos Leela Hansen på Göteborgs Yoga centrum.
Efter en ett-årig fördjupningskurs och flytt till Stockholm växte intresset och passionen för Iyengaryoga.Linda gick sin lärarutbildning för Monika Haar 2012-2014,och innehar Introdoctory level 2 certifikat. 
Linda har undervisat på Vasastans Iyengaryoga under 3.5 år, och åker regelbundet till institutet i Pune, senast i februari 2016. 

 

Våra lokaler

loading...