YOGĀSANA startades 2013, av Susanna, för att bedriva gruppundervisning i Yoga enligt Iyengarmetoden. Allting började i mycket liten skala, från enstaka klasser på olika Iyengaryogaskolor i landet till en egen skola i Torslanda, undervisning på bl.a. arbetsplatser, i skolor och på event. Det som ändå alltid legat varmast om hjärtat är socialt engagemang och det har ständigt varit som gundbult och målbild att tillgängliggöra Yoga för så många som möjligt. Därför har vi haft flertalet samarbeten med frivilligorganisationer och i olika projekt. Bland annat har vi tillsammans med Röda Korset haft Yoga på diverse SFI-skolor och fortfarande idag ihop med Göteborgs stad på Gårdstens öppna mötesplats. Det sociala engageamnget vill vi ständigt utöka och tar gärna emot önskemål och förslag på platser vi kan fortsätta dela Yogan. Kontakta oss här.  

Medarbetare
Endast certifierade lärare undervisar genuin Iyengar Yoga. Logotypen nedan visar att läraren är utbildad och certifierad inom Iyengaryoga-metoden. För att få använda symbolen krävs också att läraren kontinuerligt vidareutbildar sig och utvecklas i sin yogapraktik.

Susanna Svärdh Elofsson
Grundare, ansvarig lärare


Min första kontakt med Yoga var i 17-års åldern och det var just Iyengarmetoden. Sedan då har Yogan alltid funnits i mitt liv, i perioder mer och mindre närvarande. Med tiden fördjupades mitt intresse och jag började sedermera en lärarutbildning för Monica Haar. Sedan 2012 har jag undervisat och idag har jag ynnesten att på heltid ägna mig åt Yoga. Varje fördjupning i ämnet gör mig än mer övertygad om Yogans dignitet och kraft. Jag är så tacksam att jag fick komma i kontakt med Yoga i så ung ålder och får spendera en sådan stor del av min tid med att förkovra mig i detta ämne. 

Suasanna är Certifierad Iyengaryogalärare,
Junior Intermediate I
 

Våra lokaler

loading...